Kedvezményezetti tájékoztatási kötelezettség

A Bababirtok Egyesület pályázati forrásból elnyert támogatásainak bemutatása.

V.Baba-mama családi nap a fenntartható fejlődésért

A Bababirtok Egyesület a Szent István Plébániával együttműködve az V. BABA-MAMA CSALÁDI NAP A FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉSÉRT című nagyszabású programján keresztül a bajai és környéki családokat kívánja megszólítani aktív támogató részvételével a fenntarthatósági célok népszerűsítése érdekében.

Családi bölcsődei férőhelyek kialakítása új telephely létesítéssel a Bababirtok Egyesületnél

A támogatás adta lehetőséggel a már 11 éve stabilan működő családi bölcsődei szolgáltatásunkat új, minden igényt kielégítő, az Egyesület tulajdonát képező ingatlanban láthatja el a 3 éven aluli gyermekek napközbeni ellátását biztosító szolgáltatását.

"Család, festészet, művészet régen és ma" - a Bababirtok Egyesület tehetséggondozó programja

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma, mint Támogató megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett, "A hazai kettős vagy többszörös különlegességű tehetségeket segítő tehetséggondozó programok támogatása" című, NTP-KTK-19 kódjelű pályázati kiírásra benyújtott, NTP-KTK-19-A-0009 pályázati azonosítószámú "Család, festészet, művészet régen és ma" - a Bababirtok Egyesület tehetséggondozó programja című pályázatunk a Támogató döntése alapján 1 000 000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

1.Bajai Sportfesztivál

A Bababirtok Egyesület a Csillag Lovasegyesülettel együttműködve rendezi meg programját.

Kresz Ovi-Suli programsorozat

A Bababirtok Egyesület a Korrekt Suli Autósiskolával együttműködve a bajai gyermekes családoknak kívánunk egy programsorozatot megvalósítani.

„Önkéntesség személyre szabva a Bababirtok Egyesületnél”

A Bababirtok Egyesület 24 fő 18-22 év közötti fiatalnak nyújt támogatást a projekt keretén belül.

„Közös esély” – a Bababirtok Egyesület, a bajai Szent István Plébánia és a szeremlei Római katolikus Plébánia közösségfejlesztő tevékenységei

A Bababirtok Egyesület a két plébániával együttműködve közösségi rendezvények és programok, valamint a hátránykompenzenciós tevékenységek megvalósításával szeretné biztosítani a társadalmi esélyegyenlőséget, a társadalomba való aktív közösségi részvételt és csökkenteni kívánjuk az előítéletességet és a szociokulturális hátrányokat.

„Adj esélyt” – a Bababirtok Egyesület társadalmi befogadást erősítő programja

A támogatásnak köszönhetően egyesületünk 1 fő roma nőt foglalkoztat.